Már 5O éve állunk elégedett ügyfeleink rendelkezésére!

A BARTA kőfaragó műhely - megújult cégnév - 1961 óta családi vállalkozásként müködő, apáról lányára szálló, Óbecsén - Vajdaságban müködik.

A cég vezetése a mai napig képzett kőfaragó mester - Barta Antal kezében van, amely garancia a megrendelői igények magas szintű kielégítésére. Az ügyvezetői feladatokat, az alkalmazottak személyi ügyeit továbbá a kövek vésését a legkorszerübb tehnikával lánya Sulc Barta Szilvia végzi. Az esztétikáért és a formatervezésért felelős személy pedig e családi vállalkozás harmadik karikája Barta Anna személyében nyilvánul meg.

A kezdetben alkalmazott kézi kőmegmunkálást - a növekvő megrendelői igények végett - mára már felváltották a modernabb félautomata, illetve automata gépek alkalmazása, amelyek segítségével a gyorsabb és pontosabb munka elvégzése már nem jelent akadályt.

Telephelyünkön nagy választékban megtekinthető gránit és márvány mint természetes kövek, gyártott kövek vagyis műkövek, továbbá kész síremlékek, melyek forgalmazásával foglalkozunk.

Fő szakterületünk mellett amely a síremlékek készítésére alapszik vállalunk még párkányokat, konyhapultokat, fürdőszobapultokat, fürdőszobai kiegészítőket, padlóburkolatokat, lépcső burkolatokat.

A kő egy olyan természetes anyag, melynek felhasználási skálájának csak az Ön képzelete szab határt!

      ÖN HONLAPUNK 823. LÁTOGATÓJA(2012-2018) © KR BARTA BEČEJ